Appartement De Panne

"Vrij Zijn"

Welkom bij appartement Kristof

Het strand in De PanneDit leuke en royale appartement ligt aan de autoloze boulevard van de Panne - België. Het appartement van Riky van Eck is te vinden op de 6e etage van het gebouw zodat u aan de zeezijde een geweldig uitzicht over boulevard, strand en zee hebt en aan de achterkant het stadje en de duinen ziet.

De Panne is de meest zuidelijke badplaats van België met het breedste strand, enkele kilometers van de Franse grens. In de Panne zijn plaats en strand met elkaar verbonden. Alle faciliteiten zijn dus op loopafstand. Er is een prima winkelbestand, de winkels zijn dagelijks open, ook op zondag, dus iedere dag vers brood. Op loopafstand van het appartement vindt u een 350 ha. groot duinengebied dat vrij toegankelijk is.

 

Het appartement

Dit ligt centraal in de plaats direct aan de autovrije boulevard. Met uw bagage moet u ongeveer 50 meter lopen. Situering: 6e verdieping. Indeling: grote living voorzien van TV met DVD, videorecorder en stereo installatie. Vrij uitzicht en balkon aan zeezijde. Grote keuken, compleet ingericht met koelkast, vaatwasser, combi-oven-magnetron. 2 slaapkamers voor resp. 2 en 4 personen. Badkamer met ligbad, wastafel en bidet. Aparte toilet. In het schuurtje op de begane grond staan enkele strandstoelen en kan men strandspullen opbergen. Parkeren kan gratis in een van de zijstraten vlak bij het gebouw.

Wifi

Er is draadloos internet in het appartement. 

 

Het is mogelijk uw eigen muziek via Bluetooth op de stereo af te spelen.

 

Afstand ’s-Hertogenbosch – de Panne 260 km.

 

Huisdieren

Helaas zijn honden niet toegestaan in het appartement.