Appartement De Panne

"Vrij Zijn"

Sinds enkele jaren wordt het appartement ook via Micazu aangeboden. Vandaag kregen we een schitterende beoordeling van een Belgische klant die al eerder bij ons had gehuurd en nu voor de tweede keer in het appartement zat. We willen jullie deze referentie dan ook niet onthouden:

 

Er is een nieuwe beoordeling ingevoerd over uw vakantiehuis Appartement Kristof 6 door Erwin Billen. Zij verbleven in de periode van 11-4-2014 tot 18-4-2014 in uw vakantiehuis.

De beoordeling is als volgt:

Algemene indruk:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗

Ligging:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗−

Inrichting en staat accommodatie:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗−

Kindvriendelijkheid:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗−

Hygiëne:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗−

Vriendelijkheid en service eigenaar:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗

Prijs/Kwaliteit:

 

⊗⊗⊗⊗⊗ ⊗⊗⊗⊗−

Reactie:

 

Elke keer is het weer zalig genieten zo op de dijk van De Panne met zo'n prachtig zeezicht! Wij komen er helemaal tot rust! Een zalig appartement en een zeer fijn contact met de eigenares! Wij hopen nog vaak terug te mogen gaan naar deze heerlijke vakantieplek! Een aanrader aan onze Belgische kust!

 

 

DE PANNE appartement Kristof 6e etage!

The place to be!

Al bijna 25 jaar ben ik eens per jaar hier te vinden voor een weekje relaxen aan de Belgische kust.

Het mooiste plekje aan de kust ,wat mij betreft ,alleen al voor het rustgevende uitzicht. Of je nu voor het glas zit of bij mooi weer op het balkon aan de zeezijde of de achterzijde, het uitzicht verveelt nooit!

S’ avonds de zon in de zee zien zinken en lekker wandelen of trimmen op het strand en in de Westhoek. S’ morgens naar mijn vaste bakkertje De Westhoek voor lekker abdijbrood en/of broodjes. Met een bakkie koffie erbij lekker op mijn gemak ontbijten en steeds maar weer dat uitzicht op zee!

Winkelen in De Panne en op de markt (liefst in de zon) een pintje pakken op een terrasje en daarna weer langs de boulevard weer terug naar je eigen stekkie. Bij mooi zonnig weer een ligbedje huren en achter het windscherm uit de wind in je zwembroek even bijkleuren (terwijl ze op de boulevard in de schaduw nog met hun jas aan lopen)

Mocht het geen echt strandweer zijn dan rijden we toch even naar Veurne om over het mooie marktplein te flaneren en bij een van de kroegjes op het terrasje neerstrijken voor een speciaal biertje. Hebben we meer tijd dan rijden we naar Duinkerken of Ieper welke als volwaardige steden nog meer te bieden hebben. Na het avondeten lekker uitbuiken op de bank en nog even het strand op of binnen blijven voor de tv. en een spelletje doen. Op tijd naar bed zodat we de volgende morgen weer fris en fit zijn voor een nieuwe dag.

Appartement Kristof op de 6e etage is van alle gemakken is voorzien met een mooie strakke keuken een gezellige eet- en zithoek met uitzicht op zee en twee ruime slaapkamers met eigen balkon met uitzicht op het achterland ( De Panne)

De slaapkamers zijn recentelijk voorzien van nieuwe bedden met dekbedden ed. Op de ouderslaapkamer is een wastafel met warm- en koudwater wat toch wel prettig is. Een praktische badkamer en een apart toilet zijn uiteraard aanwezig. Kortom een appartement wat ruimschoots voldoet aan mijn vakantiewensen

De Panne. Ik hou dit zo nog wel 25 jaar vol dus bij thuiskomst maar gelijk weer boeken voor het volgende jaar !

Groeten uit Rosmalen van een trouwe huurder!

Wim Noppen en Anja Verstappen

klik op de brief voor een vergroting 

klik op de foto voor een vergroting

 

 

 

 

 

 

Hallo Riky,

het was weer helemaal geweldig in de Panne. We hebben genoten van het appartement en de keuken is helemaal super ! Zondag 14 hebben we op het balkon met de grill ge"barbequed", het was toen heerlijk weer. Maar met alle weer is het lekker en behaaglijk op de 6e verdieping van Kristoff, met geweldig uitzicht.

Bijgevoegd 2x foto, de zonsondergangen zijn spectaculair, op de 20e konden we letterlijk de "son in de see sien sakke".

Voor herhaling vatbaar, graag maken we nog vaker gebruik van je appartement. De sleutels zijn vandaag in de brievenbus gegleden, retour naar Schijndel.

Groet, D & R

 

 

 

Lees meer: "son in de see sien sakke"